creativiteit, ervaring, vakmanschap

Booij Hoveniers is gespecialiseerd in ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen. U kunt bij ons rekenen op een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Wij houden van duidelijke afspraken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 

ONTWERP

Voordat een tuin wordt aangelegd, wordt er een ontwerp gemaakt. Wij denken graag met u mee, zodat we met uw wensen en onze kennis tot een prachtig ontwerp kunnen komen. Een goed ontwerp is de basis voor jarenlang tuinplezier.

 

TUINAANLEG

U kunt bij ons terecht voor de aanleg van een gazon, beplanting, bestrating, grondwerk, vlonders, tuinverlichting, etc. Nadat het ontwerp geheel naar uw wens is, zullen wij de tuin met zorg aanleggen. Het ontwerp wordt werkelijkheid.

 

RENOVATIE

Als uw huidige tuin toe is aan renovatie, geven wij u graag ons professionele advies. Er wordt bekeken wat hergebruikt kan worden en wat wij kunnen afvoeren. Samen met u bespreken we welke nieuwe elementen er toegevoegd zullen worden. Daarna zullen wij de tuin vakkundig aanpassen.

 

ONDERHOUD

Iedere tuin heeft onderhoud nodig. Of het nu gaat om een bestaande tuin of een tuin door ons aangelegd, de zorg voor uw tuin is bij ons in goede handen. U kunt kiezen voor een eenmalige onderhoudsbeurt of voor een onderhoudsabonnement. Wij zullen u voorzien van een eerlijk en gericht advies.

 

ERFAFSCHEIDING

De erfafscheiding is een belangrijke afronding van uw tuin. Er zijn vele soorten en maten mogelijk. Neem een kijkje bij onze projecten voor een impressie.

ontwerp   |   tuinaanleg   |   onderhoud   |   renovatie   |   erfafscheiding

Copyright © 2014 Booij Hoveniers | website by Mediartist Productions